6 tecken på att mannen blev intresserad av dig

Om samma magiska utbrott, som till en början, är svårt att beskriva med ord, kommer att berätta mycket för de tecken som han omedvetet ger. Vad i beteendet hos en partner bör vara uppmärksam?

Ibland visar vi oss att vara gisslan för våra egna idéer om hur en person ska bete oss till vem vi inte är likgiltiga. Vi är så oroliga för varför han inte uttalar de långvariga orden som viktiga tecken glider bort från https://www.enosthechimp.com/10-mest-lojliga-skal-att-avsluta-ett-forhllande/ oss, där känslor redan otvetydigt uttrycks.

”Din fråga är varför han fortfarande inte vågar känna igen? "Det kan finnas många svar," säger psykolog Bill Cayley. – Det är svårt för honom att prata om sina känslor. Han är rädd för att han inte kommer att möta ditt svar för att träffa dig. Om du arbetar eller lär sig tillsammans, kanske han inte vill skapa en besvärlig situation. Men om han gillar dig är även den mest stängda personen redo att berätta mycket utan ord. Bara titta närmare på honom ".

Han håller dig i sikte

Föreställ dig att du tittar på en film som fångade dig – i det ögonblicket inte bara dina ögon, utan hela kroppens kropp kommer att vändas mot skärmen. Det händer också med en passionerad man.

Han är helt absorberad av dig, försöker etablera visuell kontakt och inte avvika från dig och gör att du kan förstå: Inget annat kan locka hans uppmärksamhet nu.

Han lutar dig till dig under en konversation

Om han gillar dig kommer han inte bara att vända dig till dig, utan när du pratar kommer att luta något i din riktning. Ibland ber han dig att upprepa vad som har sagts, även om han hör perfekt. Och detta är inte ett trick – han gör det omedvetet att vara närmare dig.

Han ler ofta mot dig

Ja, ett leende visar sig ofta bara vara en manifestation av vänlighet, inte mer. Men i detta fall är det vanligtvis flyktigt. Leendet från en person som är uppriktigt glad att se är svårt att förfalska och hålla i mer än fem sekunder.

Han kopierar dina gester

Vi kopierar omedvetet gesterna för dem vi gillar. "Observera och troligen kommer du att notera att han lutar sig något efter dig till höger eller vänster sida, korsar händerna eller vänder handflatan nästan samma som du gör," säger Bill Cayley. – Detta manifesteras tydligt på hur båda älskare, utan att säga ett ord, växla till en viskning.

Ändra färgen på ditt tal – börja prata lite långsammare eller lite tystare, troligen kommer du att märka att det ofrivilligt kommer att ändra intonationen ”.

Han lyssnar noggrant på dig och kommer ihåg detaljerna i din berättelse

När någon är ganska för oss vill vi veta om den här personen så mycket som möjligt. Även mindre saker verkar intressanta för oss och kommer ihåg. Om du berättade för honom om dina barndoms- och studentår kommer han troligen att komma ihåg de minsta detaljerna. Förmodligen kommer han att berätta om sig själv mer villigt.

Han är inte distraherad av telefonen

Vi kommer att vara ärliga, vi är knutna till våra telefoner och om vi får nästa meddelande, vår första impuls – titta på skärmen. Om han i din närvaro tar bort telefonen och vägrar helt och hållet vår bästa vän – detta betyder mycket. Han är bara med dig, här och nu, absorberad i kommunikation.

"Icke -verbala signaler är ett viktigt steg som inte hoppar"

Leo Hegai, jungiansk analytiker

Numera vet de flesta att innehållet i samtalspartners ord bara är en liten del av kommunikationen, enligt vissa uppskattningar, endast 7%. Efter frasen från den kanadensiska filosofen Marshall Makluen: "Onsdag är ett meddelande" – vi började uppmärksamma atmosfären i kommunikation, hela kommunikationssammanhanget, där varje detalj och det valda ögonblicket påverkar den överförda betydelsen.

Mycket mer överförda av intonationer, gester och icke -verbala signaler. Varför, trots detta, är det så viktigt för en kvinna att höra ett erkännande från en man? Frasen "kvinna älskar öron" är verkligen relevant.

Det finns fler talneuroner i hjärnan hos kvinnor, därför är verbal kommunikation i allmänhet viktigare för henne. Enligt evolutionära biologer har denna funktion blivit nödvändig för att bättre interagera med ett litet barn, vilket stimulerar utvecklingen av hans hjärna med ständig kommunikation.

I ett kärleksförhållande är ordens roll förknippad med en annan mekanism relaterad till det kulturella komplexet. I mer än 2000 år var patriarkatens främsta rädsla för kvinnor, på grund av den frigörda och beroende situationen, rädslan för övergivande.

Därför tjänade erkännande av kärlek och de verkliga stegen hos en man (inbjudan till ett datum, engagemang, matchmaking) som en garanti för att en person har allvarliga avsikter och inte försöker lura eller sexuellt använda.

Relationer – en utvecklingsprocess där icke -verbala signaler bara är det första, nödvändiga steget. Paret kommer att behöva få varandras förtroende, lära sig att förstå den andra, att vara på en våg, och först då kan en djup konversation hållas i hjärta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *